Slank

Uniek in het meetjesland

Gezond

Image


BodySculptor leert het lichaam
opnieuw makkelijk afslanken.
Geheel pijnloos, 100% klinisch onderzocht, zonder bijwerkingen!


De werking van BodySculptor REVEAL

BodySculptor REVEAL veroorzaakt dankzij een unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY© op basis van Extreem Laag Frequente golven onmerkbare samentrekkingen van de spieren die onder de huid liggen. Men richt zich hoofdzakelijk op de gladde spieren.

De energie (ATP) die nodig is voor deze spiercontractie wordt vrijgemaakt uit onderhuids vet.

Hierdoor ontstaat dus een decongestie van vetcellen en de consumptie van overtollige vetzuren.

Tijdens de sessies is er een specifieke vermindering van lichaamsvet in de buik. Maar leert het lichaam alsook opnieuw beter vetten vrij te maken en te mobiliseren.

Ook na een sessie met BodySculptor REVEAL zal het lichaam makkelijker vetten loslaten en zal het lichaam steeds minder en minder geneigd zijn om vetten op te stapelen als energie. GEEN JOJO-effect!

BodySculptor REVEAL is spiksplinternieuw en maakt gebruik van het 'REINFORCED WAVES PROGRAM'

De ultieme behandeling voor:

Dankzij de invloed op het spierweefsel bevordert een kuur met BIOSTIMOLOGY niet alleen het figuur en de huid. Tal van andere natuurlijke processen worden alsook bevorderd. Dit is de natuurlijke gang van de werking van het lichaam. In eerste plaats, en dat bewijzen alsook medische studies merken we na een kuur met BIOSTIMOLOGY bijzondere effecten op het niveau van het viscerale vet. Dit met mooie gevolgen voor de lever, hart en vaten en cholesterol. Tevens diabetes type-II patiënten zijn enorm gebaat bij deze therapie. Ook van klanten met spierklachten zoals fybromyalgie en CVS worden positieve getuigenissen afgelegd omtrent de levenskwaliteit met deze aandoening. Dankzij de positieve effecten op zowel lymfe als vetmassa vinden wij ook een oplossing tegen lipoedeem en lymfoedeem. BodyScupltor legt zelfs positieve studies af omtrent de ovogenese en spermatogenese in het kader van fertiliteit.

Wat kost het?

 Sessies
4
8
12
30 minuten
 65 euro
 240 euro
 440 euro
 600 euro
45 minuten
 90 euro
 340 euro
 640 euro
 900 euro

Vanaf 24 sessies wordt een gebruiker automatisch lid van de BodySculptor Club. Vanaf dit moment heeft de gebruiker bij aankoop van een extra sessie of kuur steeds 30% korting in onderhoudsfase!


BodySculptor Move

BodySculptor Move belooft:

 • Centimeterverlies--> aan de taille
 • Gezonder--> minder visceraal vet
 • Fitter--> betere vetafbraak, betere lipolyse
 • Huid--> betere textuur en versteviging

Na 24 jaar een vaste waarde te zijn bij diëtisten, schoonheidssalions, plastische chirurgen,... zijn de weldoenende en positieve effecten van BIOSTIMOLOGY® nu ook toegankelijk in het comfort van uw eigen huis. De BodySculptor Move  stimuleert de natuurlijke processen die helpen bij het afslanken.

De lipolyse of 'vetafbraak' wordt verbeterd alsook worden er tijdens een sessie met BodySculptor Move heel wat calorieën verbrand. 

Bewezen resultaten: centimeterverlies aan de taille, een stevigere huid en een fitter en lichter gevoel! Probeer het nu!Hoe te gebruiken?

De "BodySculptor Move" is ergonomisch, hij is zo ontworpen dat je hem kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Zeer fijn en zelfs discreet, de riem kan onzichtbaar onder kledij gedragen worden en kan in alle omstandigheden geactiveerd worden, zodra u dat wenst:

 • thuis of op kantoor
 • wanneer u reist
 • in de auto, met de fiets of met het openbaar vervoer
 • tijdens uw fitness-, cardio-, wandel-, hardloopactiviteiten…

Goed om te weten: In combinatie met beweging of sport behaalt BodySculptor Move nog betere resultaten.


Wat kost het?

Normaal 800 euro.

Nu voor 695 euro!

 Image
EmshapeX

Met magnetische golven naar het droomfiguur.

Sport, gezond eten en een gezonde balans tussen werk en privé zijn belangrijke onderdelen in ons leven. Slanker zo! investeert steeds opnieuw in kwalitatieve apparatuur voor figuurcorrectie.

De laatste innovatie op gebied van spierstimulatie maakt het mogelijk om in 4 tot 6 behandelingen jouw lichaam te modelleren, jouw spieren te definiëren en zo komaf te maken met jouw vetten!

EmshapeX is een nieuw innovatief systeem voor spieropbouw en vetverlies.

Uw voordelen in 1 oogopslag:

 • Verbrandt zeer efficiënt vetcellen en vormt tot 16% nieuwe spieren
 • Verstrakt de buik effectief en geeft een niet-invasieve billift, strakke buik, binnenkant benen
 • Eenvoudige, veilige en pijnloze behandeling


Kostprijs?

 
1 kop (buik)
2 koppen (billen)
1 behandeling
 59 euro
 99 euro
4 behandelingen
 230 euro
 380 euro
6 behandelingen
 340 euro
 560 euro
Image


Image


InfraDome

De InfraDome cabine wordt ingezet omwille van zijn positieve invloed bij het afslanken, draineren, ontgiften van het lichaam, maar is ook geschikt om vermoeidheid en het gebrek aan energie aan te pakken en de algemene gezondheid te verbeteren.

Hoe werkt het?

Uw lichaam warmt op onder invloed van de infrarood stralen. Deze stralen dringen door tot in de cellen en zetten daar moleculen in beweging. Die beweging binnenin ons lichaam wekt warmte op. De infraroodstralen slagen er dus in ons lichaam op te warmen zonder de omgevingslucht op te warmen, in tegenstelling tot een sauna. Vervolgens gaat je lichaam de geproduceerde warmte terug proberen af te voeren. Je gaat dus zweten en lichaamsvocht verliezen. Dat afkoelingsproces vraagt energie. Dit wil zeggen dat je calorieën gaat verbranden, zonder enige moeite en zonder dat je er moe van bent. Je ligt relaxerend en comfortabel en toch is jouw lichaam hard aan het werk. Je hartslag versnelt en je bloeddruk wordt gestimuleerd alsof je een halfuurtje bent gaan joggen. De InfraDome geeft je bovendien door de aanwezige toermalijnstenen een therapeutische werking. Door de infraroodwarmte worden de stenen op een natuurlijke manier opgewarmd. Toermalijn stimuleert de bloedcirculatie, vermindert stress en versterkt je immuunsysteem. Ook de stofwisseling krijgt een enorme boost.

Voor wie?

Voor iedereen die wil:

 • Meer energie opdoen
 • Calorieën verbranden
 • Lichaam draineren
 • Ontgiften
 • Ontspannen
 • Immuunsysteem verbeteren
 • Spier- en gewrichtspijnen verminderen
 • Metabolisme stimuleren
 • Slaapkwaliteit verbeteren
 • Doorbloeding stimuleren
 • Artrose/artritis te lijf gaan
 • Spierpijn verlichten
 • Verouderingsproces vertragen (aanmaak collageen)
 • Fibromyalgie of spieraandoeningen verzachten

Kostprijs?

 
   
5 sessies
 190 euro
 
10 sessies
 350 euro
 
Image