Slank

Uniek in het meetjesland

Gezond

Weight loss is not a physical challenge,

it's a mental one

Gewicht verliezen én gewicht behouden is voor velen een lastige opdracht. Dikwijls zijn emo-momenten, stress, hormonen ... de stoorzenders. Tijdens die momenten ben ik er voor jou! Mentale ondersteuning komt dan op de eerste plaats.

Ruth Pattijn, diëtiste Slanker zo!

Image

Wat is Powerslim?

Met PowerSlim bouw je je huidige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige lifestyle.  Dat betekent niet dat je minder of eenzijdig gaat eten, maar dat je anders gaat eten.  Een wereld van verschil.

Met PowerSlim verander je zo stap voor stap je levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan.  Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan.

Met circa zes eetmomenten per dag, een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten en een verscheidenheid aan verrassende recepten heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden. 

Image
Image

Zo werkt Powerslim!

PowerSlim is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding door een diëtiste en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen.

Het is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en een laag suikergehalte de enige manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn.  Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft, waardoor je het jojo-effect voorkomt.

 

Koolhydraatrijk

- Moe
- Hongergevoel
- Zoete trek

Koolhydraatarm

- Meer energie
- Geen dip
- Verzadigd

Image
Image

Powerslim Balance!

Om jouw gezonde levensstijl verder te zetten, is PowerSlim Balance ontwikkeld.  PowerSlim Balance is geen programma maar zijn uitgebalanceerde producten, bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken.  Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn.  Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt.  De producten van PowerSlim Balance zijn door diëtisten ontwikkeld, waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan.  Door de unieke samenstelling kan het hele gezin genieten van de PowerSlim Balance producten.

Image
Image

Restart

Een uitgebalanceerd plan dat bestaat uit de combinatie van gezonde voeding en het gebruik van een ampul dewelke energetische waarden bevat. Het is een actieve manier om je leven en eetgewoonten ingrijpend én blijvend te veranderen en leert je begrijpen waarom je beter iets wel of niet doet.