Slank

Uniek in het meetjesland

Gezond

Weight loss is not a physical challenge,

it's a mental one

Gewicht verliezen én gewicht behouden is voor velen een lastige opdracht. Dikwijls zijn emo-momenten, stress, hormonen ... de stoorzenders. Tijdens die momenten ben ik er voor jou! Mentale ondersteuning komt dan op de eerste plaats.

Ruth Pattijn, diëtiste Slanker zo!

Image

Wat is PS. food & lifestyle?

Met PS. food & lifestyle bouw je je huidige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige lifestyle.  Dat betekent niet dat je minder of eenzijdig gaat eten, maar dat je anders gaat eten.  Een wereld van verschil.

Met PS. food & lifestyle verander je zo stap voor stap je levensstijl, zonder dat je inlevert op de kwaliteit ervan.  Je kunt nog steeds genieten van gezellige avonden samen met vrienden en familie, compleet met een lekker hapje; je past hier alleen je eetpatroon bij aan.

Met circa zes eetmomenten per dag, een rijke keuze aan speciaal samengestelde producten en een verscheidenheid aan verrassende recepten heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden. 

Image
Image

Zo werkt PS. food & lifestyle!

PS. food & lifestyle is een slimme combinatie van persoonlijke begeleiding door een diëtiste en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen.

Het is een doordacht afslankprogramma, gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en een laag suikergehalte de enige manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn.  Je gebruikt je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft, waardoor je het jojo-effect voorkomt.

 

Koolhydraatrijk

- Moe
- Hongergevoel
- Zoete trek

Koolhydraatarm

- Meer energie
- Geen dip
- Verzadigd

Image
Image
Image

Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Dan is dit een programma voor jou! BenFit is geen dieet, geen hype, geen korte termijn oplossing maar ‘n ‘lifestyle’.

Vermoeidheid, verstoorde stoelgang, slechte conditie, rug- en gewrichtsklachten, weinig energie, overgewicht, lichamelijke en geestelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon, te weinig lichaamsbeweging, spanningen en stress. De periode dat je het voor lief nam en niet de intentie had om iets aan te passen is voorbij. Je hebt misschien signalen gekregen die je gebracht hebben tot dit level van bewustzijn, daarom ga je actie ondernemen. Bij de planning en het groeien naar een volgend level gaan wij je helpen. Je gaat jezelf fitter voelen, slanker worden en je zelfbeeld ondergaat een metamorfose. De BenFit lifestyle, een gezonde, actieve leefstijl wordt van jou. Op weg naar een fit en energiek gevoel, genieten van het leven, met het Eet-Beweeg-Relax programma..

BenFit, werk aan de kwaliteit van jouw leven

Tijdens het BenFit 12 weken Eet-Beweeg-Relax programma eet je wat op je persoonlijke voedingslijsten staat en gaat regelmatig sporten of extra bewegen. Daarbij word je persoonlijk begeleid. Je ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en je vetpercentage zal dalen. Je leert wat een gezond voedingspatroon is, op jou persoonlijk afgestemd. Je gaat gezond eten volgens de ‘Richtlijnen goede voeding’ en daarnaast ga je tijd maken voor ontspanning.

Door BenFit leer je hoe het lichaam werkt en hoe je het moet onderhouden om fit, slank maar bovenal gezond te blijven. Vergelijk jezelf niet met anderen en stel realistische doelen. Dat doe je samen met de BenFit coach met wie je 1 keer per week een afspraak hebt om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap ga je anders eten en (meer) bewegen.